БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4000 ГРН

Антиоксидантна зволожувальна сироватка Holifrog Galilee Antioxidant Dewy Drop 50 мл

Артикул:25009
3 110,00 ₴
Наявність: В наявності
Варіанти обʼємів:
50 мл
Варіанти кольорів:
SKU
25009

Бренд

HolifrogHoliFrog
Delivery & Return

Сироватка Galilee Antioxidant Dewy Drop — це новий засіб-гібрид — відновлювальна сироватка та зволожувальний крем, в залежності від того, як ви його використовуєте. Сироватка відновить зневоднену шкіру, і в той же час буде працювати як зволожувальний крем для інших типів шкіри.

Його концентрована формула з мінімальним вмістом води, поєднує зволожувальні речовини, антиоксиданти на рослинній основі та рослинні олії, щоб запечатати вологу.

Сироватка має легку шовковисту текстуру, пом’якшує грубу та нерівну текстуру сухої шкіри, відмінно зволожує і нормалізує вироблення шкірного себума.

 

Спосіб застосування:

Наносьте після очищення та тонізації як відновлюючу сироватку. Можна використовувати до або замість вашого зволожуючого крему. Ви можете додати трохи вашого зволожуючого крему або краплю олії для обличчя для додаткового живлення та зволоження.

 

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Антиоксидантна зволожувальна сироватка Holifrog Galilee Antioxidant Dewy Drop 50 мл Додати відгук
Ваш емейл не буде опубліковно.
Ваш рейтинг
Aloe Barbadensis Leaf (Aloe Vera) Juice*, Squalane, Glycerin, Scelerocarya Birrea (Marula) Kernel Oil, Simmondsia, Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Aqua (Water), Avena Sativa (Oat) Bran Extract, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Lycium Barbarum (Goji) Fruit Extract, Azelaic Acid, Thioctic Acid, Lonicera, Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Camellia Sinensis (Tea) Leaf Extract*, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium, Dulcis (Orange) Peel Extract, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Phenethylalcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid. *Organic
Антиоксидантна зволожувальна сироватка Holifrog Galilee Antioxidant Dewy Drop 50 мл
3 110,00 ₴