БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4000 ГРН

Антивікова сироватка з висвітлюючим ефектом Instytutum Anti-Aging X-Strength Retinol Serum 30 мл

Артикул:35035
5 400,00 ₴
Наявність: В наявності
SKU
35035

Бренд

Instytutum
Delivery & Return

Instytutum Pro-Grade Anti-Aging X-Strenght Retinol Serum — концентрована сироватка з ретинолом.

Потужний високонцентрований ретиноїдний комплекс ефективно розгладжує зморшки, освітлює пігментні плями, вирівнює тон і текстуру шкіру без побічних ефектів. Продукт дерматологічно протестовано і практично не викликає роздратування шкіри.

Продукт містить 8% ретиноїдний комплекс, що складається з 5% гранактивного ретиноїду, інноваційного стабілізованого ефіру ретинолу з третиноїна. Компонент проникає в глибокі шари шкіри, делікатно усуваючи вікові проблеми: розгладжує зморшки, освітлює пігментні плями, вирівнює тон і текстуру шкіри. До складу також входять 3% синьо-зелених водоростей, натурального компонента, схожого за ефектом з ретиноїдами.

Омолоджувальний пептид P3 в концентрації 2% запускає процес природного поновлення та відлущування шкіри. Завдяки цьому сироватка вирівнює мікрорельєф шкіри, зменшує кількість і глибину зморщок, інтенсивно зволожує і відновлює шкіру.

Ефективність підсилює 3% рослинного сквалану, який розгладжує шкіру і утримує вологу, а також мультимолекулярний комплекс гіалуронової кислоти, який проникає в глибокі шари шкіри і забезпечує тривале зволоження зсередини.

Вітамін E, масло абрикосової кісточки, масло виноградних кісточок, алантоїн і провітамін B5 мають відновлюють, наділені антиоксидантними, заспокійливими і протизапальними властивостями. 

 

Спосіб застосування:

Після очищення нанесіть кілька крапель сироватки на обличчя, шию і область декольте. При першому використанні ретинолу починайте з застосування через день у вечірній час протягом тижня, і поступово доведіть до використання щовечора. 

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Антивікова сироватка з висвітлюючим ефектом Instytutum Anti-Aging X-Strength Retinol Serum 30 мл Додати відгук
Ваш емейл не буде опубліковно.
Ваш рейтинг
Aqua/Water/Eau, Dibutyl Adipate, Dimethyl Isosorbide, Pentylene Glycol, Dicaprylyl Ether, Squalane, Glycerin, Sucrose Polystearate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Phenoxyethanol, Panthenol, Hydroxypinacolone Retinoate, Cetyl Palmitate, Lecithin, Allantoin, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sclerotium Gum, Alcohol, Citric Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Aphanizomenon Flos-Aquae Extract, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Pantolactone, Ascorbyl Palmitate, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Ascorbic Acid, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate.
Антивікова сироватка з висвітлюючим ефектом Instytutum Anti-Aging X-Strength Retinol Serum 30 мл
5 400,00 ₴