БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4000 ГРН

Крем для проблемної шкіри Acnemy Zitcontrol 40 мл

-25%
Артикул:15062
Особлива ціна 998,25 ₴ Звичайна ціна 1 331,00 ₴
Наявність: В наявності
SKU
15062

Бренд

AcnemyAcnemy
Delivery & Return
Крем-актив для лікування акне і зменшення прояву активних запальних процесів і вугрів, а також попередження їх появи. Саліцилова кислота, цинк PCA, ніацинамід і Quora NoniPRCF регулюють діяльність сальних залоз, очищають пори, надають антисептичну та протизапальну дію, а також зменшують почервоніння і прискорюють регенерацію шкіри.
 
Крім того кислоти, що містяться в цій формулі, транспортуються в роговий шар за допомогою Nichosome®, ексклюзивної системи для вивільнення активних інгредієнтів. Це підвищує концентрацію діючої речовини і покращує ефективність формули і разом з тим значно зменшує її дратівливий потенціал.
 
Активні компоненти:
  • саліцилова кислота — кератолітик, сприяє розщепленню і виведенню сального секрету і вмісту закупорених пор. Надає антисептичну та протизапальну дію
  • Quora NoniPRCF — захищає і відновлює баланс мікробіому шкіри
  • ніацинамід — зміцнює бар'єрну функцію шкіри, зменшує вироблення себума, знімає почервоніння і усуває плями, відновлює шкіру і утримує вологу
  • цинк натрію РСА — забезпечує фотозахист, прискорює процес загоєння ран, покращує імунні функції
  • Ceramide NP — допомагає відновлювати захисний бар'єр

 

Спосіб використання:
Нанесіть невелику кількість крему на чисту суху шкіру. Рівномірно розподіліть по всій поверхні обличчя до повного поглинання. Використовуйте 1 раз в день у вечірньому догляді (при необхідності збільште кратність до 2-х разів на день). 
Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Крем для проблемної шкіри Acnemy Zitcontrol 40 мл Додати відгук
Ваш емейл не буде опубліковно.
Ваш рейтинг
Aqua (Water), Niacinamide, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Morinda Citrifolia Callus Culture Lysate, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Boswellia Serrata Resin Extract, Salicylic Acid, Zinc Pca, Ceramide Np, Mannitol, Cholesterol, Phosphatidylcholine, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Dimyristoyl Phosphatidylcholine, Decyl Glucoside, Stearamine, Xanthan Gum, Lecithin, Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Acrylates Crosspolymer-2, Olive Oil Polyglyceryl-6 Esters, Lauryl Glucoside, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Sodium Chloride, Citric Acid, Sorbitan Monooleate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Крем для проблемної шкіри Acnemy Zitcontrol 40 мл
Особлива ціна 998,25 ₴ Звичайна ціна 1 331,00 ₴