БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4000 ГРН

Кушон з сяючим ефектом та рефілом № 21 HEIMISH Artless Perfection Cushion SPF50+ PA+++

Артикул:31001
1 150,00 ₴
Наявність: В наявності
Варіанти обʼємів:
Варіанти кольорів:
SKU
31001

Бренд

HEIMISH
Delivery & Return

Кушон — особлива форма тонального засобу, який поєднує властивості пудри та BB-крему. Засіб добре перекриває будь-які недоліки, не створюючи ефекту маски на обличчі. До складу входять світловідбиваючі частки, які надають шкірі природного здорового сяйва.

Тональний кушон HEIMISH нового покоління з сонцезахисним фільтром та доглядовими компонентами. До складу входять фізичні та хімічні фільтри, які захищають шкіру від шкідливого впливу сонячного випромінювання. Крім того, в кушон додані речовини, які додатково доглядають шкіру.

 

Активні компоненти:

  • нікотинова кислота — сприяє більш швидкій регенерації, посилює місцевий імунітет, освітлює сліди від постакне та пігментацію
  • оксид цинку — захищає від запалень, завдяки антисептичим та протигрибковим властивостям. Сприятливо діє на сальні залози, регулює інтенсивність їх роботи
  • аденозин — омолоджує, пом'якшує, підтягує

Крім того, до складу кушона входять рослинні екстракти:

  • кмину — знижує ймовірність утворення комедонів, працює як антисептик, попереджає появу запалень
  • пелюстків троянди — додатково насичує вологою, знімає запалення, освіжає, надає сяйва
  • садової душиці — свіжає, тонізує, перешкоджає розмноженню шкідливих бактерій
  • шипшини — має антиоксидантний ефект, тонізує, дезінфікує, освітлює
  • м'яти перцевої — звужує та очищає пори, зміцнює судини, перешкоджає розвитку куперозу

Продукт представлено у пластиковій ємності з дзеркалом у внутрішній стороні кришки. В комплект входить пухівка для нанесення, а також запасний блок із тональним засобом.

Тональний засіб створює природне покриття, яке добре приховує почервоніння, судинні сіточки та інші недоліки. Кушон не підкреслює зморшки, пори та лущення.

Дає абсолютно природний фініш, тримається покриття протягом дня. Воно не скочується і не стирається. Підходить для щоденного використання, не тече навіть при високій температурі повітря. Не сушить. Захищає від УФ-променів.

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Кушон з сяючим ефектом та рефілом № 21 HEIMISH Artless Perfection Cushion SPF50+ PA+++ Додати відгук
Ваш емейл не буде опубліковно.
Ваш рейтинг
Water, titanium dioxide, ethylhexyl methoxycinnamate, cyclopentasiloxane, ethylhexyl salicylate, cyclohexasiloxane, c-12-15 alkyl benzoate, glycerin, niacinamide, octocrylene, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, peg-30 dipolyhydroxystearate, zinc oxide, peg-10 dimethicone, butylene glycol, sodium chloride, quaternium-18 bentonite, dimethicone, rosa canina fruit extract, thymus vulgaris (thyme) leaf extract, mentha piperita (peppermint) leaf extract, origanum majorana leaf extract, copernicia cerifera (carnauba) wax, chlorphenesin, triethoxycaprylylsilane, aluminum hydroxide, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, adenosine, perfume, (+/-) iron oxides (ci 77492, ci 77491, ci 77499).
Кушон з сяючим ефектом та рефілом № 21 HEIMISH Artless Perfection Cushion SPF50+ PA+++
1 150,00 ₴