БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4000 ГРН

Легкий незмивний кондиціонер для волосся Davroe Tame Detangler 300 мл

Артикул:19034
1 448,00 ₴
Наявність: В наявності
SKU
19034

Бренд

DAVROEDavroe
Delivery & Return

Незмивний спрей-міст для догляду за волоссям будь-якого типу, в тому числі тонким та дитячим. Легка формула на основі натуральних екстрактів лимонної трави та білого жасмину ретельно кондиціонує, миттєво розплутує і попереджає появу вузлів, полегшує розчісування і мінімізує пошкодження та ламкість у процесі доглядового ритуалу за волоссям.

Розгладжує, робить волосся слухняним, розкішно м’яким і шовковистим. Контролює активність сальних залоз, завдяки чому не обтяжує і забезпечує тривалу свіжість.

 

Активний компонент:

  • екстракт лимонної трави — відомий своїм цитрусовим ароматом, також цінується в ароматерапії за заспокійливі властивості. Лікувальні та терапевтичні властивості для волосся можна підтвердити науковими публікаціями про загальні протимікробні, протизапальні, антиоксидантні та антистрес-ефекти цієї рослини

 

Спосіб використання:

Розпиліть на вологе або сухе волосся і розчешіть його пальцями або гребінцем. Укладіть за бажанням.

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Легкий незмивний кондиціонер для волосся Davroe Tame Detangler 300 мл Додати відгук
Ваш емейл не буде опубліковно.
Ваш рейтинг
Aqua, Sorbitol, Amodimethicone, Glycereth-26, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Panthenol, Distearyldimonium Chloride, Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Glycerin, Hydrolyzed Quinoa, Benzoic Acid, Polyquaternium-11, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Butylene Glycol, Parfum, Dehydroacetic Acid, Isopropyl Alcohol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Rice Protein, Olea Europaea Leaf Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Jasminum Officinale Flower Extract, Cymbopogon Schoenanthus Leaf Extract, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Salicylate, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene.
Легкий незмивний кондиціонер для волосся Davroe Tame Detangler 300 мл
1 448,00 ₴