БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4000 ГРН

Мультикислотна маска Holifrog Kosi Multi-Acid Mask 60 мл

Артикул:25011
2 780,00 ₴
Наявність: В наявності
SKU
25011

Бренд

HolifrogHoliFrog
Delivery & Return

Holifrog Kosi Multi-Acid Mask — оновлювальна та відновлювальна маска для обличчя, яка проникає під поверхню шкіри, відновлюючи пошкодження на клітинному рівні, запобігаючи появі майбутніх пошкоджень та передчасному старінню.

Освітлює шкіру, зменшуючи гіперпігментацію та тьмяність, повертаючи шкірі живий відтінок, відлущує, зволожує, відновлює та захищає від запалення.

Маска, яка швидко впорається з такими проблемами, як тьмяність, плями та з будь-якими видимими ознаками того, що ви не п’єте достатньо води. Засіб не обмежується впливом лише на поверхні шкіри, а діє на клітинному рівні, допомагаючи запобігти майбутнім ушкодженням шкіри. Завдяки багатофункціональній суміші кислот, що відновлюють антиоксидантам, а також силі морських водоростей, ця формула покликана відновити шкіру, зробивши її живою, свіжою та енергійною.

 

Спосіб застосування: 

Нанесіть засіб рівним шаром на чисте обличчя. Через 10-20 хвилин ретельно змийте теплою водою, нанесіть ваш улюблений крем. Для досягнення найкращих результатів використовуйте до 2 разів на тиждень перед сном.

Не використовуйте інші відлущувальні засоби під час цього догляду. При нанесенні може спостерігатись легке пощипування та/або легке почервоніння — це нормально.

Завжди користуйтеся сонцезахисним кремом наступного ранку.

 

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Мультикислотна маска Holifrog Kosi Multi-Acid Mask 60 мл Додати відгук
Ваш емейл не буде опубліковно.
Ваш рейтинг
Water (Aqua) (Eau), Gluconolactone, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Lactic Acid, Glycerin, Isoamyl Laurate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Bentonite, Malic Acid, Cetearyl Olivate, Salicylic Acid, Sorbitan Olivate, Undaria Pinnatifida Cell Culture Extract, Mandelic Acid, Chlamydomonas Reinhardtii Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate, Magnesium Chloride, Melia Azadirachta Flower Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Isoamyl Cocoate, Lysolecithin, Silica, Sclerotium Gum, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Pullulan, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Hydroxide.
Мультикислотна маска Holifrog Kosi Multi-Acid Mask 60 мл
2 780,00 ₴