БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4000 ГРН

Невидимий сонцезахисний крем Transparent Lab Invisible Sunscreen SPF 50+ 100 мл

Артикул:15042
1 913,00 ₴
Наявність: В наявності
SKU
15042

Бренд

Transparent LabTransparent Lab
Delivery & Return

Invisible Sunscreen — ідеальний щоденний сонцезахисний крем для обличчя з широким спектром захисної дії для тих, хто шукає легку формулу, яка швидко поглинається. Засіб допомагає захистити, відновити та зволожити шкіру. Його перевагою є великий об'єм 100 мл, якого вам вистачить надовше.

Забудьте про липкі, важкі сонцезахисні засоби, які ускладнюють нанесення і залишають неприємні відчуття на шкірі. Легка формула цього крему плавно ковзає по шкірі, даруючи відчуття свіжості, не залишаючи відчуття жирності або білого відтінку. 

Бьюті-продукт забезпечує шкірі високоефективний сонцезахист від UVA та UVB променів, а також HEVL (синього світла). Крім цього, засіб покращує рівень зволоження та зміцнює захисний бар'єр шкіри завдяки комплексу керамідів, алантоїну та бета-глюкану в складі.

 

Його формула також містить активні інгредієнти із захисними (ектоїн), антивіковими (глікоїн) і депігментуючими (екстракт лангсат) властивостями, які допомагають зменшити клітинний стрес, що викликає передчасне старіння шкіри, та захищають її від ультрафіолетового випромінювання та забруднення навколишнього середовища.

Ідеально підходить для всіх типів шкіри.

 

Спосіб використання: 

Нанесіть 2 пальці (техніка двох смужок) сонцезахисного крему на обличчя, шию та вуха останнім етапом доглядової рутини перед макіяжем. Дайте на поглинання близько 15–20 хвилин і тільки після продовжуйте нанесення декоративної косметики (за бажанням).

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Невидимий сонцезахисний крем Transparent Lab Invisible Sunscreen SPF 50+ 100 мл Додати відгук
Ваш емейл не буде опубліковно.
Ваш рейтинг
Isododecane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Caprylyl Methicone, Dibutyl Adipate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dimethicone/Bis-Isobutyl PPG-20 Crosspolymer, Silica, Coco-Caprylate, Ceramide NG, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopherol, Lupinus Albus (White Lupine) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Unsaponifiables, Tocopheryl Acetate, BHT
Невидимий сонцезахисний крем Transparent Lab Invisible Sunscreen SPF 50+ 100 мл
1 913,00 ₴