БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4000 ГРН

Серум з ніацинамідом та цинком Cos De Baha Niacinamide 20% + Zinc 4% Serum 30 мл

-20%
Артикул:30009
Особлива ціна 540,00 ₴ Звичайна ціна 675,00 ₴
Наявність: В наявності
SKU
30009

Бренд

Cos De BAHACos de BAHA
Delivery & Return

Сироватка створена для боротьби зі зморшками і вільними радикалами. В результаті використання шкіра виглядає свіжою і зволоженою, з рівним тоном і текстурою.

Крім того, у складі маємо алантоїн, що буде ефективний при запаленнях, акне, свербінні та екземі. Має природні заспокійливі властивості, які активно працюють, щоб вирівняти тон вашої шкіри, усуваючи висипання, червоні плями і роздратовану шкіру. Він також живить шкіру, зводячи до мінімуму почервоніння і плями, зменшуючи прояв пігментації, надаючи вашій шкірі сяйво.

Серум безпечний для щоденного використання.

Особлива формула допомагає шкірі відчувати себе м’якою і шовковистою під час нанесення і швидко поглинається. Ніацинамід, доданий в серум, останнім часом набув величезної популярності серед людей, що піклуються про свою шкіру. У минулому люди були дуже стурбовані такими інгредієнтами, які володіють травматичною дією, такими як ретинол і BHA, і які можуть викликати побічні ефекти при неправильному використанні. Однак ніацинамід можна використовувати незалежно від шкірних проблем або типу шкіри.

Ніацинамід — це розчинний вітамінний інгредієнт, також відомий як вітамін B3 або нікотинамід. Цей інгредієнт може допомогти вирішити багато проблем, з якими може зіткнутися наша шкіра. 

 

Спосіб використання:

Використовуйте щодня після очищення і перед нанесенням зволожуючого крему і макіяжу. Змочіть ватний диск або тампон і нанесіть на обличчя і шию. Для досягнення найкращих результатів використовуйте вранці і ввечері, щоб шкіра стала м’якою, гладкою і красивою.

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Серум з ніацинамідом та цинком Cos De Baha Niacinamide 20% + Zinc 4% Serum 30 мл Додати відгук
Ваш емейл не буде опубліковно.
Ваш рейтинг
Aloe Barbadensis Leaf Extract, Niacinamide, Glycerin, Propanediol, Zinc PCA, Arbutin, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Caffeine, *Camellia Sinensis Leaf Ext, *Sambucus Nigra Flower Ext, *Momordica Charantia Fruit Ext, *Leontopodium Alpinum Ext. *Mark: N.O.I.P 61%.
Серум з ніацинамідом та цинком Cos De Baha Niacinamide 20% + Zinc 4% Serum 30 мл
Особлива ціна 540,00 ₴ Звичайна ціна 675,00 ₴