БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4000 ГРН

Сонцезахисний крем-гель CUSKIN Vitamin U Aqua Sun Gel SPF 50+ PA+++ 50 мл

Артикул:16034
915,00 ₴
Наявність: Немає у наявності
SKU
16034

Бренд

CUSKINCUSKIN
Delivery & Return

Ідеальний сонцезахисний крем-гель. В основі стабільні фільтри нового покоління! Нейтралізує УФ-випромінювання (UVA та UVB), захищає від негативних впливів навколишнього середовища, запобігає старінню шкіри та пігментації. Також захищає від HEV (блакитне світло екранів). 


Текстура, яка перетворюється на крапельки, буквально тане на шкірі, не викликає липкості чи ефекту маски. Легка текстура крему швидко вбирається, добре зволожує, не забиває пори та не вибілює. Підходить для всіх типів, включаючи проблемну. 

У складі Vitamin U Aqua Sun Gel 7 сонцезахисних фільтрів: 2 нового покоління — Tinosorb S та Uvinul T 150, 3 хімічні та 2 фізичні.


Активні компоненти:

  • 7 видів UV фільтрів, включаючи фізичні та хімічні фільтри нового покоління, захищають шкіру від сонця
  • алантоїн — протизапальний компонент, що зменшує висипання
  • сік алое вера знімає роздратування та почервоніння
  • екстракт софори японської зменшує жирність шкіри
  • вітамін U відновлює пошкоджену шкіру
  • гіалуронат натрію зволожує та утримує вологу на поверхні шкіри
  • біосахаридна смола захищає шкіру від забруднень навколишнього середовища

 


Спосіб використання:
Використовуйте щодня для захисту шкіри від фотостаріння та передчасної пігментації. Нанесіть крем-гель на обличчя та шию за 20 хвилин до виходу на вулицю. Можна застосовувати без попереднього використання зволожувальних засобів. 

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Сонцезахисний крем-гель CUSKIN Vitamin U Aqua Sun Gel SPF 50+ PA+++ 50 мл Додати відгук
Ваш емейл не буде опубліковно.
Ваш рейтинг
Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Pentylene Glycol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Methylpropanediol, Caprylyl Methicone, Titanium Dioxide, Isononyl Isononanoate, Ethylhexyl Triazone, Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Cyclopentasiloxane, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Isohexadecane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Sorbitan Isostearate, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 80, Butylene Glycol, BHT, Sorbitan Oleate, Xanthan Gum, Biosaccharide Gum-4, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Methylmethionine(1ppm), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Biosaccharide Gum-1, Sophora Japonica Fruit Extract, Ethyl Hexanediol,1,2-Hexanediol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Fragrance