БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4000 ГРН

Сироватка з ретиналем Geek & Gorgeous A-Game 5 30 мл

-30%
Артикул:21046
Особлива ціна 469,00 ₴ Звичайна ціна 670,00 ₴
Наявність: В наявності
SKU
21046

Бренд

Geek & GorgeousGeek & Gorgeous
Delivery & Return

Обмежений термін придатності до 16.12.2024

 

Geek & Gorgeous A-Game 5 — містить ретиналь у середній концентрації та допомагає боротися проти ознак старіння, пігментації та акне, водночас дбаючи про шкіру.

Ретиналь допомагає клітинам шкіри виробляти більше колагену, роблячи її молодою, пружною та еластичною. Ще він прискорює процес регенерації верхніх шарів шкіри, завдяки чому вона стає рівною та гладенькою. Також має себорегулятивні та протизапальні властивості.

Сироватка підходить для всіх, хто хоче спробувати ретиналь у своєму догляді за шкірою, але за текстурою найкомфортніша буде для комбінованої та жирної шкіри. Має шовковисту та легку текстуру.

 

Активні компоненти:

  • ретиналь 0,05%
  • алантоїн і пантенол
  • біосахаридна камідь-1

 

Спосіб використання:

Нанесіть “горошинку” сироватки на обличчя під час вечірньої рутини, уникаючи зони навколо очей. Потім нанесіть зволожувальний крем. Вранці використовуйте SPF. Рекомендуємо вводити A-Game 5 у рутину поступово. Не підходить для вагітних.

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Сироватка з ретиналем Geek & Gorgeous A-Game 5 30 мл Додати відгук
Ваш емейл не буде опубліковно.
Ваш рейтинг
Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Oleyl Erucate, Glycerin, Triheptanoin, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cyclodextrin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Biosaccharide Gum-1, Allantoin, Retinal, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Seed Oil, Panthenol, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Disodium Edta, Pentylene Glycol, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol
Сироватка з ретиналем Geek & Gorgeous A-Game 5 30 мл
Особлива ціна 469,00 ₴ Звичайна ціна 670,00 ₴