БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4000 ГРН

Відновлювальний засіб для волосся з протеїном Davroe Rebuilder Protein Treatment 200 мл

Артикул:19030
1 564,00 ₴
Наявність: В наявності
SKU
19030

Бренд

DAVROEDavroe
Delivery & Return

Висококонцентрована формула, наповнена гідролізованим білком кіноа та рису, зміцнює сухе, ламке, пошкоджене та тонке волосся.

 

Rebuilder — це протеїновий відновлювальний засіб, який повертає волоссю природну еластичність та блиск, проникаючи у фолікули і усуваючи пошкодження зсередини. Ця процедура глибоко реконструює кортекс, нейтралізує вільні радикали та зупиняє процеси окислення, попереджає пошкодження та захищає волосся після фарбування, усуває пористість та зменшує пухнастість, підсилює еластичність та гладкість.

 

Активні компоненти:

  • екстракт лимонної трави — відомий своїм цитрусовим ароматом, також цінується в ароматерапії за заспокійливі властивості. Лікувальні та терапевтичні властивості для волосся можна підтвердити науковими публікаціями про загальні протимікробні, протизапальні, антиоксидантні та антитривожні ефекти цієї рослини
  • гідролізат протеїнів рису — живить мікроелементами і насичує вологою, сприяє відновленню пошкоджених ділянок і зміцненню неушкоджених
  • екстракт листя оливи — забезпечує широкий спектр антибактеріальних та захисних властивостей, а також тонізує, зволожує та заспокоює подразнення.
  • екстракт виноградних кісточок — має потужні антиоксидантні, протизапальні та захисні властивості. Захищає клітини епідермісу від негативного впливу вільних радикалів

 

Спосіб застосування:

Рівномірно нанесіть засіб на чисте злегка вологе волосся і залиште на 5 хвилин. Змийте та завершіть догляд улюбленим кондиціонером.

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Відновлювальний засіб для волосся з протеїном Davroe Rebuilder Protein Treatment 200 мл Додати відгук
Ваш емейл не буде опубліковно.
Ваш рейтинг
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Magnesium Sulfate, Polyquaternium-10, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Rice Protein, Phenoxyethanol, PEG-12 Dimethicone, Panthenol, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Glycerin, Hydrolyzed Quinoa, Parfum, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Acetate, Sodium Chloride, Isopropyl Alcohol, Vitis Vinifera Seed Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Potassium Sorbate, Olea Europaea Leaf Extract, Alpha-isomethyl Ionone.
Відновлювальний засіб для волосся з протеїном Davroe Rebuilder Protein Treatment 200 мл
1 564,00 ₴