БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4000 ГРН

Заспокійлива есенція з полином I'm From Mugwort Essence 30 мл

Артикул:23032
520,00 ₴
Наявність: В наявності
Варіанти обʼємів:
30 мл
Варіанти кольорів:
SKU
23032

Бренд

I'm FromI'M FROM
Delivery & Return

Есенція I'm From Mugwort Essence містить 100% екстракт полину та ідеально підходить для догляду за проблемною шкірою. Засіб заспокоює запалення та запобігає появі нових висипань, регулює вироблення шкірного себуму та відмінно матує.

Легкий засіб не забиває пори та запобігає появі подразнень, має бактерицидну та антисептичну дію, знімає почервоніння, ефективна при догляді за шкірою з куперозом.

Есенція є бустером, вона добре тонізує шкіру і готує її до подальшого догляду, допомагаючи наступним засобам ефективніше проникати в глибокі шари епідермісу.

Засіб містить 100% екстракт полину Канхва, відомий як корейське чайне дерево, отриманий методом холодного екстрагування. Унікальність есенції у тому, що полин збирають у повіті Канхва біля морського узбережжя, відомого своїми туманами. Такий полин має особливий склад за рахунок того, що зрошується морським бризом. Він збагачений великою кількістю корисних мінералів та мікроелементів, які надають на шкіру зміцнюючу дію, підвищують імунітет епідермісу, захищають від негативного впливу зовнішніх факторів та відмінно зволожують.

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Заспокійлива есенція з полином I'm From Mugwort Essence 30 мл Додати відгук
Ваш емейл не буде опубліковно.
Ваш рейтинг
Artemisia Princeps Extract 100%
Заспокійлива есенція з полином I'm From Mugwort Essence 30 мл
520,00 ₴