БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4000 ГРН

Зволожувальний шампунь для пошкодженого волосся LOLA Dream Shampoo Super Hidratante 250 мл

Артикул:26019
710,00 ₴
Наявність: В наявності
SKU
26019

Бренд

LOLA From RIOLOLA From RIO
Delivery & Return

Зволожувальний шампунь Lola Dream Shampoo входить до лінійки для інтенсивної та глибокої гідратації Dream Cream. Продукт регенерує пасма, відновлює та зміцнює структуру пошкодженого волосся, надає енергію ослабленим локонам. Засіб позбавляє від ламкості та запобігає січенню кінчиків.

Шампунь Dream ідеально підходить власницям сухого волосся, яке потрібно терміново реабілітувати, адже застосування засобу, особливо в комплексі зі зволожувальною маскою з лінійки, помітно зменшить сухість вже через кілька процедур миття голови.

 

Переваги шампуню:

  • покращує захисні функції пасм, зберігаючи волосся у безпеці від негативного впливу навколишнього середовища. Ультрафіолетове випромінювання та вільні радикали не зможуть завдати шкоди повною мірою захищеним пасмам.
  • завдяки спокійній формулі, шампунь не завдає шкоди чутливій шкірі голови та не викликає агресивних реакцій
  • допомагає волоссю набути відновленого, здорового та доглянутого вигляду
  • засіб має чудовий запах лимонного пирога, що робить процедуру миття волосся приємнішою
  • регенерує пошкоджені пасма, відновлює посічені кінчики, а також оновлює гідробаланс шкіри голови
  • засіб результативно приводить до норми обмінні процеси шкіри голови та волосся

Активні компоненти:

  • екстракт алое — дуже корисна складова, живить, зволожує та регенерує волосся по всій довжині. Робить локони еластичними, пружними, позбавленими сухості та ламкості. Компонент стабілізує діяльність сальних залоз, запобігаючи надмірній сухості або жирності. Відновлює пасма після фарбування та хімічних процедур. Активізує здоровий ріст завдяки природному алантоїну, який містить алое
  • арганова олія — славиться своєю визначною ефективністю в догляді за шкірою голови та волоссям і часто рекомендується, як один з найбільш результативних засобів. Відновлює волосся після посічення, запобігає ламкості, зволожує та залишає після себе доглянутий, здоровий і приємний блиск, робить пасма приємними на дотик. Арганова олія має антиоксидантні властивості, які захищають волосся від впливу навколишнього середовища та ультрафіолетових променів
  • рисовий протеїн — допомагає зміцнити волосся, роблячи його менш ламким і більш стійким до пошкоджень, зволожує, запобігаючи сухості та лущенню, надає здорового блиску та сяйва, захищає від негативного впливу навколишнього середовища, зокрема від ультрафіолетового випромінювання та вільних радикалів, допомагає зменшити запалення на шкіру голови, пов'язане з подразнення або проблемами, такими як лупа.

 

Спосіб застосування:

Добре змочіть волосся та нанесіть шампунь на коріння, рівномірно розподіліть продукт, щоб він спінився. Ретельно промийте волосся та шкіру голови від засобу, бажано протягом трьох хвилин. Для досягнення більшого ефекту рекомендується застосовувати шампунь двічі за одну процедуру миття. Завершіть нанесенням маскою з лінійки Dream Сream, щоб забезпечити повну гідратацію та відновлення сухого, пошкодженого, ослабленого волосся.

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Зволожувальний шампунь для пошкодженого волосся LOLA Dream Shampoo Super Hidratante 250 мл Додати відгук
Ваш емейл не буде опубліковно.
Ваш рейтинг
Aqua/Water/Eau/ Lauryl Glucoside/ Aloe Barbadensis Leaf Extract/ Polyquaternium-10/ Glycerin (Vegetable Derived) / Argania Spinosa (Argán Oíl) Kernel Oíl/ Disodium Laureth Sulfosuccinate /Coco-Glucoside (And) Glyceryl Oléate/ Hydrolyzed Rice Protein / Peg-120 Methyl Glucose Dioleate/ Cocamidopropyl Betaine/ Caprylyl Glycol(And) Phenoxyethanol/ Citric Acid/ Parfum/Fragance, Hydroxycitronellal, Linalool, D-Limonene.
Зволожувальний шампунь для пошкодженого волосся LOLA Dream Shampoo Super Hidratante 250 мл
710,00 ₴